רביולי פתוח ברוטב עגבניות צלויות וטונה סטארקיסט

מרכיבים:

3 קופסאות טונה סטארקיסט בשמן זית, מסוננות
עלי לזניה

לרוטב: 

12 עגבניות חצויות

שמן זית (ניתן להשתמש בשמן זית של המוצר)

מלח גס

כף אורגנו יבש

טימין

2 כפיות סוכר

רסק עגבניות

ההכנה:

עגבניות חצויות נכנסות לתנור חם עד שהן משחימות.

מצננים וטוחנים אותן לרוטב חלק עם שמן זית, אורגנו, טימין ותיבול.

בסיר רחב מחממים מעט שמן ושום כתוש, מוסיפים את הרוטב, רסק העגבניות והטונה.

בינתיים מבשלים עלי פסטה כמה דקות במים רותחים ומוציאים בעדינות.

ההרכבה: שכבת רוטב בצלחת, עלה פסטה פתוח, עוד רוטב וטונה, מקפלים או מניחים עוד עלה.

מוסיפים אספרגוס, בזיליקום – ומגישים.

שתף

מתכונים נוספים