מתכון פוקאצ'ה מבצק טונה – ללא גלוטן
מתכון של רון יוחננוב, בלוגר ומנחה סדנאות בישול מצרכים:  
                    
                       
                       
                       
                       
            
            
            שתף
            
            
            
                קופסת טונה (עדיף במים) של סטארקיסט
2 כפות גבינה לבנה
ביצה
מלח / פלפל שחור
שן שום כתושה
מעט עשבי תיבול (רוזמרין / טימין)
להגשה:
סלט ירקות
או ירקות אנטיפסטי מעל
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-200 מעלות.
מערבבים בקערה את מרכיבי הבצק עד לקבלת בלילה אחידה ומעט נוזלית. מורחים את הבלילה בצורת עיגול או מלבן על תבנית מרופדת בנייר אפייה, ושולחים לתנור ל-10 דקות עד להזהבה.
מוציאים את הבצק מהתנור, מפזרים תוספות ומגישים.



            
            
                
              
                
            
            



















