קונכיות פסטה ממולאות בסלט טונה

מצרכים

12-15 קונכיות פסטה

לסלט טונה:

2 קופסאות טונה בשמן מסוננת

1 בצל סגול קטן, קצוץ

1 גזר בינוני, מגורר בפומפיה דקה

2 גבעולי סלרי חתוכים דק

½ פלפל אדום (גמבה), חתוך לקוביות קטנות

1ביצה קשה

1 חופן פטרוזיליה קצוצה

3-4 כפות מיונז

מלח

פלפל שחור גרוס

להגשה:

עלי חסה טריים

אופן ההכנה

1. מחממים שפע מים בסיר גדול ומבשלים את פסטת הקונכיות לפי הוראות היצרן למצב אל-דנטה. מסננים. מערבבים עם מעט שמן זית כדי למנוע הדבקה ומסדרים בצלחת הגשה גדולה מרופדת בעלי חסה.
2. מכינים את הסלט: מערבבים את כל המרכיבים בקערה. טועמים ומתקנים את התיבול.
3. ממלאים את הקונכיות בסלט הטונה ומגישים.

 

שתף

מתכונים נוספים

אזור ראשי, לקיצור דרך לחצ/י כפתור ALT + x