פרנץ' טוסט

רכיבים:

פרוסות לחם
2 קופסאות טונה מסוננות

לציפוי:

2 ביצים טרופות
שמן זית לטיגון לא עמוק

ההכנה:

מניחים במרכזה של פרוסת לחם כף טונה.
מניחים מעל כף טונה נוספת.
בעזרת חותכן עגול/כוס שתייה קורצים משתי הפרוסות עיגול, כך ששתי הפרוסות נצמדות אחת לשנייה בצורה עגולה.
טובלים כל עיגול בביצה טרופה עם מלח ומטגנים עד להזהבה משני הצדדים, מגישים לצד ירקות וקטשופ.

שתף

מתכונים נוספים

אזור ראשי, לקיצור דרך לחצ/י כפתור ALT + x