פריטטה

מרכיבים למחבת בקוטר 26 שמתאימה לתנור 

2 תפוחי אדמה מבושלים וקלופים חתוכים לקוביות בינוניות

1 בצל גדול קצוץ דק מטוגן

2 כוסות תרד קצוץ

2 קופסאות טונה מסוננת

1 כפית מלח

1 כפית פלפל שחור גרוס

4 ביצים

3 כפות קורנפלור

3 כפות קמח שקדים

1 כף אבקת אפייה

שמן זית לשימון

ההכנה:

  1. בקערה טורפים היטב ביצים עם קורנפלור, קמח שקדים, אבקת אפייה, מלח ופלפל

  2. מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים

  3. משמנים בנדיבות מחבת ומחממים

  4. מוסיפים את מרכיבי הפריטטה ומשטחים

  5. מטגנים על להבה בינונית עד שהשוליים מתחילים להתמצק

  6. מעבירים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ-25 דקות עד שהצד העליון שחום ויציב

  7. הופכים בזהירות על צלחת הגשה שטוחה.

שתף

מתכונים נוספים

אזור ראשי, לקיצור דרך לחצ/י כפתור ALT + x