סלט פאטוש- טונה עם טורטיות קראנצ'יות

מצרכים

לטורטיות:

3 טורטיות

¼ כוס שמן זית להברשה

 כף סומק

לסלט:

2 עגבניות

2 מלפפונים

1 בצל סגול

½ כוס לימון קצוץ, ללא הקליפה

¼ כוס עלי נענע קצוצים

1 כפית סומק

1 כפית זעתר

½ כפית מלח

4 כפות שמן זית

1 קופסא טונה בשמן זית

להגשה:

טחינה מוכנה בקערית

אופן ההכנה

1 מברישים את הטורטיות בשמן זית, בוזקים סומק ופורסים למשולשים.
2 מניחים את המשולשים על תבנית מרופדת נייר אפייה ואופים בתנור שחומם ל- 180 מעלות כ- 12 דקות עד הזהבה.
3 בינתיים חותכים את העגבניות, המלפפונים והבצל לקוביות. מערבבים אותם עם שאר מרכיבי הסלט מלבד הטונה ומניחים בקערת הגשה. טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך.
4 מניחים במרכז הסלט טונה בשמן זית ומסביב משולשי טורטיות פריכים, מגישים לצד טחינה.
סלט פאטוש

מתכונים נוספים

אזור ראשי, לקיצור דרך לחצ/י כפתור ALT + x