סירות מלפפונים וסלט טונה

מרכיבים:

2 מלפפונים גדולים

1 קופסת טונה בשמן זית

1 מלפפון חמוץ

1 בצל ירוק

1/4 פלפל צ'ילי אדום

1 כף מיונז דל שומן

1/2 כפית מלח

ההכנה:

1. קוצצים את המלפפון החמוץ, הבצל הירוק ופלפל הצ'ילי ומעבירים לקערה עם קופסת טונה מסוננת.
2. מוסיפים מלח ומיונז ומערבבים.
3. חוצים את שני המלפפונים לאורכם ומרוקנים את תוכנם בעזרת כפית.
4. מנגבים בעזרת נייר סופג את פנים המלפפון.
5. ממלאים את סירות המלפפונים בסלט הטונה ומגישים קר.

שתף

מתכונים נוספים

אזור ראשי, לקיצור דרך לחצ/י כפתור ALT + x