מתכון למוס טונה

מצרכים:

2 קופסאות טונה מסוננות מהנוזלים

1/2 כוס מיונז

6 כפות קטשופ

3 כפות מיץ לימון

1/2 כפית מלח

1 כפית פלפל גרוס

14 גרם (שקית) אבקת ג'לטין

להגשה:

קרקרים

גמבות

גבעולי עירית

אופן ההכנה של מוס טונה:

שופכים את אבקת הג'לטין לתוך קערית קטנה ויוצקים מעליה 1/4 כוס מים

קרים. מניחים להתגבשות בצד לחמש דקות.

מכניסים למעבד מזון את כל המרכיבים למעט הג'לטין ומעבדים לתערובת

חלקה.

מוסיפים אל קערית הג'לטין שהתגבש מוסיפים 3/4 כוס מים חמים ומערבבים

עד להמסה מלאה.

יוצקים את תערובת הג'לטין אל מעבד המזון ומעבדים מספר שניות נוספות

עד שהתערובת הופכת אחידה ונוזלית מאד.

יוצקים את התערובת לתוך תבנית.

עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר ל 8- שעות לפחות,

שבמהלכן התערובת מתמצקת והופכת למוס.

מניחים על קרקרים.

לפני ההגשה מעטרים בפרוסות גמבה קצוצות וגבעולי עירית.

שתף

מתכונים נוספים

אזור ראשי, לקיצור דרך לחצ/י כפתור ALT + x