כריך טונה ואבוקדו

מרכיבים:

לחם כפרי

מריחת קרם עגבניות

טונה ״סטארקיסט״ בשמן זית

עלי רוקט וארוגולה

עלה חסה

בצל סגול פרוס דק

חצי אבוקדו חתוך לפרחים דקים

עגבניות שרי פרוסות

צנונית פרוסה דק

אופן  ההכנה:

  1. מורחים את הלחם בקרם עגבניות, מסדרים מעל הפרוסה אבוקדו פרוס, בצל סגול, שרי, צנונית והעלים. שמים  מעל טונה מסוננת, מסיימים עם נגיעת קרם עגבניות וסוגרים את הכריך.
שתף

מתכונים נוספים

אזור ראשי, לקיצור דרך לחצ/י כפתור ALT + x