מתכון תבשיל כרוב אפוי עם טונה

4 מנות

מנה אחת – חינם פעם ביום

(עד 400 קלוריות למנה)

 

מרכיבים:

בצל בגודל בינוני, פרוס לחצאי עיגולים דקים

1 קופסאת טונה סטארקיסט 5% / טונה בשמן

כרוב בגודל קטן, חתוך לרבעים ופרוס דק
גזר בגודל בינוני, מגורר דק
כף שמן זית
כף פפריקה מתוקה
כף רסק עגבניות
1/4 כפית מלח
1/4 כפית פלפל לבן
2 עלי דפנה
1/2 כוס מים

 

אופן הכנה:

מטגנים את הבצל בכף שמן זית, עד שמזהיב.

מערבבים בקערה את הבצל המטוגן עם שאר המרכיבים.  מומלץ להוסיף את עלי הדפנה לתבנית עצמה, שלא יתפרקו בערבוב. מעבירים את התערובת לתבנית ומכסים בנייר כסף.

אופים כחצי שעה בחום בינוני.  מסירים את נייר הכסף, מעבירים את התנור למצב גריל ואופים עד להשחמה קלה של הירקות (רבע שעה עד חצי שעה).

מי שאוהב טעם של כרוב – אפשר להכין בלי פפריקה ורסק עגבניות.

שתף

מתכונים נוספים

אזור ראשי, לקיצור דרך לחצ/י כפתור ALT + x