סטארשף

מתכוני טונה מנצחים שלכם
ושל השפים המובילים בארץ

cathead_fix2

מתכון ספגטי בולונז עם טונה

כותב המתכון: השף סטפן

מצרכים:
הכנה ל- 4 מנות:
500 גר' ספגטי
1 בצל בינוני קצוץ
2 שיני שום קצוצות
1 גזר בינוני, חתוך לקוביות קטנות
ענף אחד של סלרי עלים – קצוץ
4 עגבניות גדולות
2 כוסות יין לבן
פטרוזיליה
1 כפית סוכר
2 כפות שמן
1 קופסת טונה עם פלפל חריף
2 סרדינים
כף גדושה של תרכיז עגבניות

אופן ההכנה:
1.לטגן את השום הטחון בשמן זית – טיגון קצר.

2.להוסיף את הבצל, את הגזר ואת הסלרי, חתוכים לקוביות קטנות. לטגן עד שהבצל מזהיב מעט. להוסיף את היין הלבן ולצמצם את הנוזלים על אש גבוהה. להוסיף את הטונה ואת הסרדינים לשאר המרכיבים.

3.להוסיף את העגבניות חתוכות ומעוכות ואת תרכיז העגבניות. להוסיף את הפטרוזיליה הקצוצה ואת הסוכר. לבשל 20 דקות (ניתן לבשל את הרוטב מראש). לבשל את הפסטה לפי הוראות ההכנה בשפע של מים רותחים. לסנן היטב ולערבב עם הרוטב.

להגיש מיד!

שתף

מתכונים נוספים

אזור ראשי, לקיצור דרך לחצ/י כפתור ALT + x