מתכון קדאיף פילה טונה מעושן

כותב המתכון: שף ניקי גרנר
צילום: שרית גופן
סטיילינג: דלית רוסו

 

מצרכים: 

2 יחידות פילה טונה מעושן סטארקיסט (מסונן)
400 גרם שערות קדאיף
1  יחידה זוקיני
1 יחידה פלפל אדום
4 שיניים שום כתוש
1 אגודה עירית קצוצה גס
2 כפות ביצי סלמון
שמן זית
מלח, פלפל שחור גרוס
נייר אפייה
גביעי נייר קטנים

 

אופן ההכנה: 

  1. מחלקים את שערות הקדאיף ל 10 מנות, מורחים במעט שמן זית בעזרת מברשת ומגלגלים לקן ציפורים קטן, מניחים על גבי תבנית עם נייר אפייה ואופים ב 160 מעלות כ 10 דקות עד לקבלת צבע זהוב .
  2. חותכים את הזוקיני והפלפל האדום לקוביות קטנות, מחממים מחבת ומאדים את הירקות במעט שמן זית עד לריכוך קל וצבע זהוב, מתבלים בשום, מלח ופלפל שחור. מכבים את האש.
  3. מוסיפים לירקות את פילה הטונה המעושן ואת העירית הקצוצה ומערבבים יחד. תוך כדי ערבוב הפילה מתפרק.
  4. מניחים קן שערות קדאיף בצלחת הגשה אישית, מעל כף ירקות וטונה מקשטים בביצי סלמון ומגישים. ניתן להניח בגביע נייר, לנוחות מרבית.
שתף

מתכונים נוספים

אזור ראשי, לקיצור דרך לחצ/י כפתור ALT + x