מתכון סיגרים במילוי נתחי טונה בהירה בשמן

מאת: מגזין דרך האוכל

 

מצרכים:

חבילה עלי סיגר מוכנים ומופשרים

3 תפוחי אדמה מבושלים ומעוכים לפירה

2 קופסאות טונה סטארקיסט בהירה בשמן

מלח

פלפל

שמן לטיגון עמוק

 

אופן הכנה:

לערבב את תפוחי האדמה, מלח, פלפל.

להדבקת העלים לאחר המילוי: לערבב חלבון ומעט מים.

קיפול הסיגרים: להניח עלה סיגר על משטח. לקחת כמות של כף ולהניח לרוחב העלה. לקפל את שני קצוות העלה מימין ומשמאל ולגלגל את העלה עם המלית מהקצה הקרוב אלינו עד לקצה הרחוק. למרוח במעט מהחלבון ולהדק היטב.

לחמם שמן בסיר עמוק ולטגן עד גוון זהוב.

שתף

מתכונים נוספים

אזור ראשי, לקיצור דרך לחצ/י כפתור ALT + x