קציצות טונה ומנגולד

מרכיבים:

לקציצות:

תרסיס שמן

2 קופסאות טונה מסוננות

1 כפית שום גבישי

1 כפית מלח

1 כפית פלפל

1 כפית כמון

½ כוס פירורי לחם

1 ביצה

חצי כוס ירק שאוהבים

לרוטב:

1 חבילת עלי מנגולד חתוכים

1 בצל פרוס לרצועות

¼ כוס שמנז

מיץ מחצי לימון

5 פרוסות לימון

2 כפות דבש

1 כפית כורכום

1 כפית מלח

1 כפית פלפל

1 כפית שום גבישי

2 כוסות כוסות מים

ההכנה:

  1. מערבבים היטב את מסת הקציצות ויוצרים קציצות קטנות ושטוחות מעט.
  2. מניחים על תבנית מרופדת נייר אפייה ומרססים בתרסיס שמן.
  3. אופים כ- 25 דקות בחום של 180 מעלות.
  4. בסיר שטוח מניחים שמן זית, בצל ומנגולד ומטגנים תוך כדי ערבוב, מוסיפים תבלינים, דבש ומיץ לימון ומערבבים, מוסיפים מים, מביאים לרתיחה ומנמיכים להבה.
  5. מניחים את קציצות הטונה וביניהן פרוסות לימון.
  6. מבשלים בכיסוי חלקי כעשרים דקות.
שתף

מתכונים נוספים

אזור ראשי, לקיצור דרך לחצ/י כפתור ALT + x