מתכון קציצות טונה עם פלפל

כותב המתכון: מישלי מאיר

מצרכים:

2 קופסאות טונה בשמן

פלפל, מלח, פפריקה מתוקה – לפי טעם

1/4 חבילה של פטרוזיליה

1 ביצה

3 כפות קמח

1 פלפל אדום מתוק

1 בצל

2 כפות שמן רגיל

אופן ההכנה:

1. מטגנים את הבצל עד שמשחים ומוסיפים למחבת פלפל אדום מתוק חתוך לחתיכות קטנטות.

2. מערבבים את כל החומרים והתבלינים ומוסיפים את הבצל והפלפל המטוגן.

3. מוסיפים ביצה וקצת קמח ויוצרים קציצות שטוחות.

4. מחממים שמן במחבת ומטגנים את הקציצות עד שמשחימות.

 

בתיאבון !!!

שתף

מתכונים נוספים

אזור ראשי, לקיצור דרך לחצ/י כפתור ALT + x