סלט בורגול
המצרכים ל 6-8 מנות:
1 טונה סטארקיסט DELI בשמן זית עם פלפל צ׳ילי, מסוננת מנוזלים
1 כוס בורגול
3 מלפפונים חתוכים לקוביות בגודל אחיד
1/2 כוס עלי נענע קצוצים דק
1/2 כוס עלי פטרוזיליה, קצוצים
1 עגבניה, קצוצה דק
לבצל:
1 בצל פרוס לרצועות
2 כפות מיץ מלימון טרי
1 כף סומק
קורט מלח
לרוטב:
מיץ מילימון אחד
1-2 כפות שמן זית
מלח ופלפל לפי הטעם
משרים את הבורגול במים רותחים לכחצי שעה, או עד שמתרכך ומוכן לאכילה (אם יש צורך מעבירים למסננת על מנת להיפטר ממים עודפים)
במקביל מערבבים היטב את רצועות הבצל עם הסומק, לימון והמלח
מעבירים את הבורגול לקערה גדולה ומוסיפים את המלפפונים, עגבניות ועשבי תיבול, מערבבים.
יוצקים את הלימון, שמן זית והתבלינים ומערבבים (טועמים ומתקנים תיבול).
מוסיפים את הטונה לסלט לצד הבצל עם הסומק.
שתף