מתכון לזיווה עם טונה
מרכיבים:
2 יח' מלוואח
1/2 חבילת טונה מסוננת
50 גרם גבינת פרמזן מגוררת
ההכנה:
- 
מערבבים את הטונה עם הפרמזן
 - 
מניחים 2 יחידות מלוואח בצורה חופפת מניחים לאורך שני המלוואח המחוברים טונה עם פרמזן ומגלגלים לגלילה מהודקת.
 - 
מניחים על נייר אפייה ומקפלים מעט את שני הצדדים לצורת חצי ירח
 - 
אופים עד שמשחים כ- 25 דקות ב- 180 מעלות
 - 
מגישים לצד ביצה קשה, סחוג וירקות
 



            
            
                
              
                
            
            



















