מתכון רוטולי די פסטה וטונה

כותב המתכון: שף ליאון אלקלעי

מצרכים:

  • 2 קופסאות טונה בשמן זית כתית  – מעולה / טונה סטארקיסט בשמן זית.
  • 350 גרם גבינת ריקוטה.
  • 50 גרם גבינת גרנה מגוררת.
  • 3 ענפי בזיליקום, עלים בלבד קצוצים.
  • 2 שיני שום גדולות קצוצות.
  • רבע כפית פלפל שחור גרוס.
  • מלח.
  • חבילת קנלוני על ביצים.
רוטב עגבניות:
  • 2 צנצנות פסטה.
  • 4 כפות שמן זית.
  • קורט סוכר.
  • מלח.
  • פלפל שחור גרוס.

אופן ההכנה:

  • מדליקים תנור ל-170 מעלות במצב טורבו.
  • מכינים רוטב עגבניות:
  • מערבבים את כל מרכיבי הרוטב.
  • מכינים את המלית:
  • מערבבים את כל חומרי המלית, טועמים ומתקנים מלח ופלפל.
  • ממלאים את הקנלוני ומסדרים בצורה צפופה בתבנית.
  • יוצקים מעל את הרוטב, מכסים ברדיד אלומיניום ואופים 20 דקות.
  • מוציאים, מסירים רדיד ומחזירים לסיום אפיה.
  • מגישים.
שתף

מתכונים נוספים

אזור ראשי, לקיצור דרך לחצ/י כפתור ALT + x