סטארשף
מתכוני טונה מנצחים שלכם
ושל השפים המובילים בארץ

cathead_fix2

מתכון עוגות טונה משומרות פליאו ועוגות בטטה

כותבת המתכון: דנה גרסיה

ראשית – צריך לאפות יחד את הפלפל האדום והבצל, עד שהבצל רך ושקוף.

צילום עליון של מחבת מלאה פלפלים קצוצים ובצל וכף עץ.
לאחר מכן, מוסיפים את כל המרכיבים לקערת ערבוב.

הוראות הכנה :
א. יש לטגן יחד את הפלפל האדום והבצל, עד שהבצל רך ושקוף.
ב. לאחר מכן, מוסיפים את כל המרכיבים לקערת ערבוב זכוכית שקופה עם :
3 פחיות טונה סטארקיסט (מספיק ל 12 קציצות)
2 בטטה (כ -2 כוסות קצוצות)
פלפל אדום 1 (קוביות דקיקות)
1 בצל צהוב (חתוך לקוביות)
שן שום 1 (טחון)
1/4 כוס עירית טרייה קצוצה
1/2 ליים (מיץ)
ביצה
1/2 כף מלח או פחות מזה
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
1 כפית פפריקה

ג.ערבוב כמו שצריך , רצוי להשאיר את הבטטה מעת גושית לטעם מתקתק ולא למעוך לחלוטין.
ד.כעת אני מכין קציצות , כל קציצה זה בערך רבע ספל
ה.מחממים קצת שמן במחבת לחום בינוני גבוה בזהירות לצרוב את העוגות היטב כ 3 דקות בכל צד .

זה חשוב מאוד! מכיוון שמתכון זה הוא עוגות טונה ללא פירורי לחם או קמח, הם יכולים להתברר מעט אם אתה הופך את העוגות לסמיכות או גדולות מדי. לכן, אני ממליץ להשתמש ב -1 / 4 כוס תערובת לכל עוגת דגים.
במידת הצורך, ניתן להכין את המתכון גם ללא הביצה, אך הוא בהחלט עוזר בכריכת הכל זה מכיוון שאין פירורי לחם מעורבים.

עוגות דגים של טונה הם מתכון נהדר לארוחות צהריים קלות וניתן להכין אותן מראש, מכיוון שעדיף להקפיא את עוגות הדגים במקרר לפני שתצבע בכל מקרה. זה גם מסייע לגרום לעוגות להתאחד עוד יותר טוב – כך שזה WIN WIN.

לקישוט כמובן .. קצת אבוקדו מעל

שתף

מתכונים נוספים

אזור ראשי, לקיצור דרך לחצ/י כפתור ALT + x