מתכון ניוקי ברוטב סלמון מעושן

כותב המתכון: סטארקיסט

מצרכים:

חבילת ניוקי (500 גרם)
2 קופסאות סטייק סלמון מעושן בשמן קנולה של סטארקיסט (מסוננות – לשמור את השמן בצד)
צרור עלי בזיליקום טריים קצוצים
בצל קטן קצוץ דק
שן שום כתושה
1 שמנת לבישול 15% שומן
¼ כוס יין לבן
השמן שסונן מקופסאות הטונה
100 גרם גבינת פרמזן מגורדת
קורט צ'ילי גרוס

אופן ההכנה:

מבשלים את הניוקי לפי הוראות היצרן על האריזה.
במחבת רחבה, מוסיפים 2 כפות שמן קנולה מקופסאות הטונה, ומטגנים את הבצל.
מוסיפים שום כתוש ומערבבים.
מוסיפים למחבת שמנת ויין לבן ומצמצמים את הנוזלים.
חותכים את הסלמון המעושן לקוביות ומוסיפים לשמנת.
מוסיפים למחבת את הניוקי שבושל, את עלי הבזיליקום ומערבבים.
בעת ההגשה, מפזרים צ'ילי גרוס וגבינת פרמזן.
שתף

מתכונים נוספים

אזור ראשי, לקיצור דרך לחצ/י כפתור ALT + x