מתכון קרפצ'יו סלק ופילה מקרל מעושן

4 מנות

 

המרכיבים:

2 סלקים בינוניים, קלופים וחתוכים לפרוסות דקות מאוד (מומלץ במנדולינה)

2 קופסאות פילה מקרל מעושן סטארקיסט, מסונן (לשמור את השמן בצד)

200 גרם עלי בייבי או מיקרו בייבי

 

לרוטב:

2 כפות שמן מקופסאות המקרל המעושן

1 כף שמן זית

1 כף לימון

1 כף חומץ בלסמי

מלח גס ופלפל שחור

 

ההכנה:

  1. בקערה קטנה מערבבים היטב את כל מרכיבי הרוטב.
  2. בקערה גדולה מערבבים את הסלק 1 כפית מלח גס,  מעט פלפל שחור ו2/3- מכמות הרוטב.
  3. בקערה נוספת מערבבים את עלי הבייבי עם הרוטב שנותר וממליחים מעט.
  4. ההגשה: מסדרים את פרוסות הסלק על צלחת גדולה. מניחים במרכז את עלי הבייבי, מוסיפים מעל את נתחי המקרל המעושן ומגישים.
שתף

מתכונים נוספים

אזור ראשי, לקיצור דרך לחצ/י כפתור ALT + x