מתכון סלט בורגול ועדשים

כותב המתכון: פרידה רז

מצרכים:

  • 1 קופסא נתחי טונה סטארקיסט ב"שמן זית כתית מעולה"
  • 2 כוסות בורגול מושרה במים חמים
  • 1 כוס עדשים חומות
  • 3 כפות שמן קנולה
  • 2 בצלים קצוצים
  • 2 גזר קלוף ומגורד
  • 3 כוסות מים רותחים
  • מלח
  • פלפל
  • כמון

אופן ההכנה:

  • להשרות את הבורגול במים חמים כשעה. לשטוף ולסנן היטב.
  • לטגן את הבצלים עד שמזהיבים. להוסיף את העדשים והמים.
  • להרתיח, להוסיף מלח, פלפל וכמון ולנמיך לאחר הרתיחה.
  • לבשל במשך 30 דקות להוסיף את הבורגול והגזר. לערבב ולכבות.
  • להשאיר מכוסה במשך 10 דקות, להוסיף את נתחי הטונה ולערבב קלות.
שתף

מתכונים נוספים

אזור ראשי, לקיצור דרך לחצ/י כפתור ALT + x