סלט שורשים עם גבינה כחולה וטונה מעושנת

כותב המתכון: עיתון לאשה

מצרכים:

1 קולרבי גדול מקולף
1 בטטה קלופה מבושלת
1 גזר מקולף
2 קישואים קלופים
1 חבילה נבטי חמנייה
לרוטב ויניגרט:
6 כפות שמן קנולה
2 כפות חומץ בן יין לבן
1 כף סילאן
1 כפית סוכר חום
מלח ופלפל
להגשה:
100 גרם גבינה כחולה מפוררת
1 קופסא פילה מקרל מעושן סטארקיסט מפורר לנתחים בגודל בינוני

אופן ההכנה:

חותכים את כל ירקות השורש למקלות דקים מאוד וארוכים.
מערבבים בקערה בעזרת מוט בלנדר ידני את כל מרכיבי הויניגרט ומתבלים במלח ובפלפל.
מעבירים לקערה גדולה את הירקות החתוכים ומערבבים יחד עם רוטב הויניגרט. מפזרים מעל גבינה כחולה מפוררת ונתחי מקרל מעושן מפוררים, מערבבים קלות ומגישים.
שתף

מתכונים נוספים

אזור ראשי, לקיצור דרך לחצ/י כפתור ALT + x