תפוחי אדמה ממולאים בטונה עם פלפל חריף

מצרכים ל-6 מנות:

  • 6 תפוחי אדמה בינוניים בקליפתם
  • 3 כפות שמן
  • 3 כפות רוטב צ'ילי מתוק
  • מלח ופלפל שחור גרוס

למילוי:

  • קופסת טונה עם פלפל חריף של 'סטארקיסט' מסוננת משמן
  • 2 בצלים ירוקים קצוצים ביצה
  • מלח ופלפל שחור גרוס

 

אופן ההכנה:

  1. שוטפים את התפודים ועוטפים כל אחד בנייר אפייה ונייר אלומיניום, אופים בתנור מחומם ל 200- מעלות כ 45- דקות עד שהתפודים רכים. מוציאים מהתנור ופותחים את הניירות.
  2. בעזרת כף מרוקנים חלק מתוכן התפודים כך שייווצר מקום למילוי.
  3. מועכים את תוכן התפודים ומערבבים בקערה את חומרי המילוי עם תוכן התפודים.
  4. מערבבים בקערית שמן, צ'ילי מתוק, מלח ופלפל.
  5. מברישים את התפודים מבפנים ומבחוץ בתערובת התיבול.
  6. ממלאים את התפודים במלית ומחזירים לתנור ל 15- דקות ב 190- מעלות עד שהמילוי מתייצב והתפודים משחימים מעט.

 

 

 

 

שתף

מתכונים נוספים

אזור ראשי, לקיצור דרך לחצ/י כפתור ALT + x