מוס טונה

כותב המתכון: אריאלה

מצרכים:

רכיבים:
320 גרם טונה במים (2 קופסאות שמורים קטנות)
חצי בצל בינוני
1 כוס מיונז
קצת רוטב סויה
3 ביצים קשות
רבע פלפל אדום
6 כפות קטשופ
2 כפות ג'לטין

אופן ההכנה של מוס טונה:

בשביל להכין מוס טונה, מערבבים 2 כפות ג'לטין עם קצת מים קרים. מוסיפים שלושת רבעי כוס מים חמים ולערבב היטב עד שנמס- להשאיר בצד שיתקרר.
לשים את כל שאר המצרכים במעבד מזון ולערבב.
להוסיף את הג'לטין ולערבב יחד.
לשים את כל התערובת בתבנית צרה וארוכה(אינגליש קייק) או בכל תבנית בגודל דומה.
לשים במקרר כ 12 שעות לפחות לפני ההגשה.
אופציה להגשה: המוס טונה מתקשה בקרור ולכן ניתן להפוך על גבי מגש מאורך ולקשט מסביב עם ירקות.
שתף

מתכונים נוספים

אזור ראשי, לקיצור דרך לחצ/י כפתור ALT + x